BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 1, 2010

tick ketas . aku bukan cekgu !!!

haduuhh , best giler time tick krtas pekse tadii ..

waktu pagi punye session tick kertass .
aku , eyqa , tati and amira maeennn sembang 2 dlm bilik ksihatan tadiii . kami tick ketas kelas kami sndiri ann ? Bengang gilaa aku bila dpat tahu aku betul 6 / 30 paper A ( KT ) tadii . rupe - rupenye kami ambekk ketas jwapan drjah 4 punyee !! what the heckk , damn you and mcm 2 lagilah aku nk ckp wktu tuu .


wktu lepas rehat punye session tick kertass .
cekgu panggil kami LAGI utk tick kertass smpai dkwat pen aku dah nak habiss daa . pen tu aku sayuunnk sgt sbb nina yang bagi tp skrunk pen tu dah dok kat tong sampah depan kelas 6A2 dahh . naseb kau lah penn .

pastu cekgu bgtau kami .....


shhhtt , kalo 2 aku bgtau ko mende nii , ko ckp aku bwat keje ikhlas ke tidakk ??

oke , oke . aku bgtau , ckgu kate nk bagi kami chocolatee !! wahhhh , mmg bessstt gile lah wktu tuu . aku pun tak tau ckgu nak bagi kami chocolateee . tidak disangka - sangka rezeki datang . XD

oke , dah byk sgt nih aku tulis kat sini , smpai bertemu di title yg laenn yaa !!

1 comments:

Nurul Izzwanie Zulkiflee said...
This comment has been removed by a blog administrator.